I medlemskapet SATS Together kan du trene sammen med barnet ditt. Vi har også SATS Youth som er et tilbud for ungdommer.

Badeland Røa Bad (0-11 år)

Vi har rabattert medlemskap på Røa Bad for barn 0-11 år og eksisterende medlemmer på et av våre treningssentre. Se priser her.

SATS Together (11-14 år)

SATS Together er et medlemskap for barn og ungdom i alderen 11–14 år. Du som forelder/foresatt tegner medlemskapet for barnet ditt, som da får muligheten til å trene sammen med deg eller en annen voksen person som er medlem av SATS, har minimum de samme tilgangene i sitt medlemskap som ditt barn og som du på forhånd har godkjent. Medlemskapet kan tegnes fra den dagen barnet fyller 11 år og fram til den dagen barnet fyller 15 år. 

SATS Together har 50% rabatt på alle våre medlemskap. Velkommen inn til et av våre treningssentre for å tegne et SATS Together-medlemskap! Les mer om SATS Together her.

SATS Youth (15–18 år)

For oss er det viktig at ungdommer fortsetter å trene, og derfor tilbyr vi medlemskapene våre til rabattpris. For ungdommer mellom 15 og 18 år tilbyr vi 20% rabatt på våre medlemskap, samt tilganger og tilleggsprodukter. Det er ingen begrensninger i hva medlemmer med et studentmedlemskap kan delta på, så lenge de har kjøpt tilgang.

Velkommen inn til ditt nærmeste treningssenter for mer informasjon, eller for å tegne et medlemskap med studentrabatten. Er du under 18 år, må du ha med deg en foresatt på senteret som kan signere medlemskontrakt og stå som ansvarlig betaler for medlemskapet. 

Som student får du hele 20% rabatt på alle våre medlemskap.

HVORFOR TRENE HOS OSS?

  • Stort utvalg av treningssentre i hele Norge

  • Norges bredeste utvalg av gruppetimer

  • Tilgang til Norges beste personlige trenere

  • Booke trening via mobil, nettbrett eller PC/Mac

  • Statistikk over all din trening via vår app, både på og utenfor SATS

  • En treningskjede som vil gjøre alt for at du skal få det til

* Dersom du er mellom 15-18 år vil du automatisk bli registrert som Student med 20% studentrabatt. I det du fyller 19 år må du fremvise gyldig studentbevis årlig. Fra og med fylte 31 år konverteres medlemskapet til ordinært medlemskap (uavhengig av studentstatus). For personer under 18 år må innmelding skje på et av våre treningssentre. En foresatt må være med for signering av medlemskontrakt og –vilkår og må registreres som betaler for medlemmet.