Vi ønsker å motivere deg til å trene jevnlig, og få det til å bli en vane. Du som medlem kan nå knytte kontakt med venner som også trener på SATS, og enkelt invitere de med på trening. Appen er det beste stedet for å booke gruppetimer og PT-økter, samt se treningsstatistikk.

Hos SATS har vi en stor timeplan med mange forskjellige gruppetreningstimer. Vi har gjort det enkelt for deg å booke deg på timer, enten om det er på web eller i app. For å finne de gruppetreningstimene som kan være aktuelle for deg, kan du filtrere søkene dine etter treningssenter, ukedag, klokkeslett, treningsøkt og instruktør. Du kan lagre søket ditt for å ha rask tilgang til ditt favorittsøk senere. Når vi er blitt kjent med deg og vet dine  favorittimer, vil Appen finne nye timer for deg som ligner de du har deltatt mest på tidligere. Vi ønsker å utfordre deg til å teste nye timer for å at du skal holde motivasjonen oppe. Kanskje finner du flere favorittimer?

Har du et ønske om å kunne yte ekstra på treningen, men føler selv at du ikke helt klarer det på egen hånd? Våre PT-er er her for deg som ønsker en person sammen med deg under treningen – en som motiverer, støtter og jobber for at du skal nå dine mål. Vi vet at du kan få det til! Book din første PT-time direkte i Appen eller på vår webside, så hjelper vi deg å nå dine mål.

TRENINGSSTATISTIKK

Vi loggfører alle dine treningsbesøk hos oss, og du kan også selv legge til treningsøkter som du har gjennomført utenfor senteret. Hvis du hadde én treningsøkt forrige uke – kanskje du skal utfordre deg til å ta to treningsøkter denne uken? Sett deg selv personlige mål, om det er små eller store. Det kan være alt fra å gå en tur på 30 minutter til et maratonløp. Det er du som bestemmer, og vi heier på deg!

Mange synes det er lettere å avlyse avtaler som de har med seg selv, i motsetning til en avtale hvor det også er andre involvert. Kanskje har du en venn som trenger en hjelpende hånd for at han eller hun skal kunne komme seg på trening, og da er det godt at denne vennen har deg som tar initiativ til en treningsøkt. Nå kan du enkelt invitere med deg venner på trening, rett i appen. Alt du trenger å gjøre er å utfordre en venn til å bli med deg og vennen din må godta invitasjonen, og vips så har dere en treningsavtale sammen! Du kan også motivere vennene dine ved å like deres gjennomførte økter og fortelle dem at det er «bra jobba». Snart kan du også gi kommentarer, perfekt for å gi en personlig melding til vennene dine, diskutere hvordan gruppetimen var, eller komme med tips fra treningsøkten. Vi håper du vil utforske den sosiale siden av Appen vår og at du motiverer venner og familie til å trene sammen med deg. Sammen er vi sterke!

*For app for iPhone kreves iOS10 eller nyere, for Android støttes Android 4.1 eller nyere versjoner.