HIIT Zone er den ultimate treningsopplevelsen hvor vi kombinerer nattklubbstemning og HIIT-trening!

Etter å ha analysert både eget gruppetreningstilbud og ulike trender i markedet så vi muligheten til å kunne tilby noe helt nytt til det Nordiske markedet. Vi ønsket å utvikle en klasse der vi kunne kombinere følelsen av å være på nattklubb med høyintensiv trening og bokse elementer – resultatet ble HIIT Zone. Spesiallaget til, for og av SATS!

Sonen er utstyr med de nyeste Technogym Skillrun løpemøllene, Aquabags samt at vi benytter oss av annet utstyr som for eksempel kettlebells, plyobokser, manualer, slam balls etc. Gulvet, taket og veggene er mørke, musikken høy and lyset flasher – du kommer til å digge det!

Vi tilbyr tre ulike klasser i HIIT sonen: HIIT Run & Box, HIIT Run & Lift og HIIT Circuit. Alle klassene finnes i 30 min, 45 min og 60 min klasselengde.

HIIT klassene passer for deg som har noe treningserfaring fra tidligere eller deg som bare ønsker en skikkelig kul utfordring. Det spiller ingen rolle hvilken av klassene du prøver ut først – våre erfarne instruktører vil alltid være der for å guide og hjelpe deg.

For å lese mer om våre ulike HIIT Zone klasser eller for å booke en klasse – klikk her!! Om du ikke har gruppetrening inkludert i medlemskapet kan du alltid benytte deg av en kupong i vårt SATS Rewards program. Der har du tilgang til fri test av gruppetimer. Les mer om dine fordeler og finn kuponger i SATS appen.

Let`s HIIT it!!