Her får du individuell oppfølging av alle typer muskel- og skjelettplager, mosjons- og idrettsskader. En unik kobling mellom fysioterapi og trening under samme tak skal sørge for at du får en raskere vei tilbake til et aktivt liv.

Fysioterapi på SATS

Det er ikke så lett å vite selv hva man skal gjøre med en vond rygg, et kranglete kne eller en skulder som protesterer så snart du forsøker å trene. Våre fysioterapeuter har dybdekunnskap om muskel- og skjelettplager, mosjons- og idrettsskader samt hva som er riktig behandling og trening etter operasjoner i kne, hofte, skulder etc.

Hva skjer under en fysioterapitime?

  • Grundig kartlegging og undersøkelse av aktuell problemstilling

  • Behandling - her brukes teknikker som tøyninger, mobilisering, ledd-manipulasjon, massasje samt aktive øvelser tilpasset din situasjon

  • Du får anbefalinger om videre behandling og opptrening - fysioterapeuten vurderer om du kan gå direkte til noen av våre treningstilbud eller om du trenger flere behandlinger hos fysioterapeut først.

  • Trener du allerede med en personlig trener vil fysioterapeuten samarbeide med din personlige trener for et best mulig resultat.

  • Behandling - tilpasses dine behov og til din situasjon. Eksempelvis kan det være manuell behandling og aktive øvelser.

  • Du får anbefalinger om videre behandling og opptrening - og når du er klar for det flyttes rehabiliteringen fra behandlingsrommet til treningsområdet.

Du trenger ikke henvisning fra lege for å bestille time hos våre terapeuter. Vi har direkte tilgang. Alle våre terapeuter jobber utenfor kommunal avtale og du kan benytte din behandlingsforsikring hos oss.