Våre personlige trenere har spesialkompetanse innen sitt fagfelt, og er klare til å hjelpe deg med å nå ditt treningsmål når du måtte ønske.

I tillegg til å besitte stor treningsfaglig kompetanse, er de også gode motivatorer og vil underveis i treningen motivere deg og få deg til å prestere ditt beste! Din personlige trener (PT) er en profesjonell treningspartner som effektivt hjelper deg å nå dine mål samtidig som du lærer mye om deg selv og trening mens dere trener.

En PT kan hjelpe deg med alt fra å komme i gang med din trening til å legge opp spesifikke treningsprogram for spesifikke mål, for eksempel å gå ned i vekt eller løpe en maraton. SATS har ca. 1600 PTer i Norden og de finnes på alle våre sentre. For å gjøre det enkelt for deg, tilbyr vi ulike pakkeløsninger.

Slik er det å trene med en personlig trener (PT)

Din PT kan hjelpe deg med alt fra kostveiledning individuelt tilpassede treningsprogram. Først og fremst er din PT med deg i hele treningsøkten og passer på at hver øvelse og bevegelse gjennomføres optimalt i tillegg til å motivere deg til innsats gjennom hele treningen.

Treningsprogram bygget på behovsanalyse

Innledningsvis gjør din PT en behovsanalyse, dvs spør om relevant treningsbakgrunn, eventuelle skader og sykdommer, mål og ambisjoner du har med treningen. Din PT vil sannsynligvis gjøre ulike tester for å kartlegge hvilket nivå du er på nå, slik at treningsprogrammet optimaliseres i forhold til form og ønsker/mål.

Dokumentasjon og tester

Din PT har kontroll på din progresjon gjennom detaljert å dokumentere hver eneste trening, for eksempel intensitet, belastning, antall repetisjoner og tid. Dessuten har den personlige treneren mulighet til å gjøre ulike fysiske tester, eksempelvis måle kroppssammensetning, bevegelighet, styrke eller kondisjon.

Raskere effekt med personlig trener

Det er få ting som er så motiverende som å både kjenne og få dokumentert at man kommer i bedre form! Stort sett alle som trener med personlig trener, oppnår resultater raskere enn dersom man trener alene. Det personlige møtet med en kompetent personlig trener, gjør at du møter opp til trening og gjør ditt ytterste i hver treningsøkt, selv på dager da du egentlig kunne tenkt deg å gjøre noe annet enn å trene. 

Tren med din pt så ofte du vil - du bestemmer!

Du bestemmer selv hvor mange ganger du vil ha en PT. Har du aldri prøvd før, bør du prøve minst tre treff (25 eller 55 minutter pr gang). Mange av våre medlemmer, bruker personlig trener hele året, flere ganger i uka, mens andre bruker PT i ulike deler av året. Felles for dem alle, er at den personlige treneren gir deg og treningen din det lille ekstra – HVER gang!