SATS-medlemmer trener mer og er lykkeligere enn den generelle befolkningen*. Det er vi stolte av, for vår visjon er at alle skal finne treningsgleden hos SATS.

Du kjenner kanskje igjen den gode følelsen av å lykkes med noe? Vet du hva, det gjør vi i SATS også! Vi kan ikke tenke oss noe mer motiverende enn å se deg lykkes, og derfor har vi også markedets bredeste tilbud innen trening – slik at du skal finne noe som passer for deg!  Sett sammen medlemskapet ditt og kom i gang med gode treningsvaner allerede i dag!

FLEKSIBELT MEDLEMSKAP

Det er en selvfølge for oss at du selv bestemmer hva og hvordan du vil trene. Derfor har vi en fleksibel medlemskapsmodell der du bestemmer om du vil trene på ett senter eller ha tilgang til alle sentre i din region, gruppetrening eller ikke, med eller uten binding og når på dagen du ønsker å trene. Du bestemmer og betaler kun for det du bruker!

ÉN TIME MED PERSONLIG TRENER INKLUDERT I MEDLEMSKAPET

Alle våre nye medlemmer får en time med personlig trener inkludert i medlemskapet. Din personlige trener vil gi deg gode råd og tips til hvordan du bør legge opp treningen din slik at den blir effektiv og riktig, da kommer også resultatene. Book din PT Start enten i appen eller på ditt senter.

Føler du at treningen har stagnert eller trenger du hjelp til å komme i gang, så vet våre PT´er hvordan de kan stimulere kroppen din til utvikling og motivere deg videre. Les mer om personlig trening i SATS her

SATS har markedets strengeste krav til utdanning hos våre PT´er. For deg som medlem betyr det at uansett hvilket nivå du velger på din PT, så er de blant de best utdannede i Norge. Det er en grunn til at våre PT-kunder lykkes!

bente og travis

"Det dummeste jeg hører er at folk ikke har tid til å trene. Har du ikke tid til å investere i helsa, får du heller ikke levd på best mulig måte. Du må begynne i det små. Ja, det kan gjøre vondt i blant, men det er ikke farlig, og det går over. Resultatene veier opp for alt, det er absolutt verdt innsatsen".

– Bente Jensen, SATS-medlem og PT-kunde.

TOPP MODERNE TRENINGSUTSTYR

Vi tilrettelegger for varierende og motiverende trening - med et bredt utvalg av treningsapparater som du kan velge mellom i dine treningsøkter. Nedenfor ser du noen eksempler på de mest populære treningsapparatene som du finner hos oss:

TREADMILLS

Varme opp, trene løping/kondisjon. Enkel trening alle kan komme i gang med

RACKS

Det mest allsidige “apparatet” for effektiv og variert styrketrening for hele kroppen

DUMBELLS (MANUALER)

Det mest allsidige “apparatet” for effektiv og variert styrketrening for hele kroppen

CABLE STATIONS

Trene overkropp

NEDTREKK

Trene overkropp og jobbe med mindre muskelgrupper

LEG EXTENSION

Du kan gjøre tung bentrening uten frivekter

LEG PRESS

Du kan gjøre tung bentrening uten frivekter

 

GRUPPETRENINGSTIMER FOR ALLE

Fra rå styrke og utholdenhet i våre mange kondisjons- og styrketimer, til frigjørende yogatimer og heftige danserytmer. Vi har timer for både nybegynnere og erfarne og har et av de største utvalgene av gruppetimer i hele Norden.

Alle våre gruppetimer gjennomføres med en utdannet og inspirerende instruktør og inneholder alt en komplett treningsøkt skal inneholde. Våre instruktører er på jobb for å inspirere deg, og de har et oppriktig ønske om at du skal komme tilbake igjen, og igjen. Vi tror også det er grunnen til at de som trener gruppetimer trener mer regelmessig.

Visste du at så lite som fire minutters fysisk aktivitet gir deg økt oppmerksomhet i én time etterpå? Les mer om hvilken effekt trening har på hjernen din her!

LA BARNET DITT LEKE I MINISATS NÅR DU TRENER

Vi tilbyr barnepass på mange av våre sentre, se hvilke her. La barnet ditt leke i våre fine lekerom mens du trener, win-win! Les mer om MiniSATS her.

BLI INSPIRERT, BOOK TRENINGER OG HOLD OVERSIKT I SATS APPEN

Vi har utviklet vår egen app slik at du kan følge med på treningene dine og bli inspirert. Meld deg på en av våre utfordringer, følg venner og bli fulgt – så kan dere utfordre hverandre og gi hverandre high fives!

I SATS appen har du kontroll på treningen din, og det er også appen du bruker når du skal sjekke inn på SATS. Du kan se besøkstrafikk på våre sentre, finne åpningstider, booke gruppetimer og Personlig Trening – og legge de i din kalender. Videre ser du din treningsstatistikk, vi vil motivere deg underveis, blant annet med motiverende heia-rop og ulike utfordringer. Treninger som utføres på SATS legges selvsagt automatisk til i din statistikk. Og om du gjør noe helt annet; løping, gåtur, padling eller fjelltur – så kan du enkelt legge dette til i din treningsstatistikk selv.

Våre medlemmer lykkes med sin trening hos oss

Alle ansatte i SATS går på jobb hver dag for at du skal lykkes med din trening. Som medlem hos oss skal du lykkes med trening, og få alle de positive effektene det gir deg - men du skal også kjenne at det er noe spesielt med å komme inn på SATS. Du skal kjenne deg hjemme, velkommen og som en del av vår familie! Det sosiale aspektet med trening er viktig og derfor legger vi også mye fokus på utdanning og medlemsfeedback – vi ønsker alltid å bli bedre. Her kan du se noen av våre medlemshistorier.

 

*Undersøkelsen Health & Happiness Survey 2018 ble utført i februar-mars 2018. Der svarte til sammen 4000 nordmenn, svensker, dansker og finner over 18 år, og totalt 2000 SATS-medlemmer i Norge, Sverige og Finland på spørsmål om trening og helse.