PT60 er det mest populære produktet blant medlemmene våre. Tren med en av våre personlige trenere i 55 minutter – som er nok tid til å rekke over hele kroppen.

PT-øktene er utformet for å omfatte en hel treningsøkt, fra oppvarming til nedvarming. Selvfølgelig kan du også velge å utelate disse delene fra treningsøkten og i stedet fokusere hele økten på et lengre program. Det er en smakssak, men ettersom dette alltid har vært vår mest populære PT-økt, så ser det ut til at denne økten passer de flestes behov. Naturligvis bruker du mer tid med din PT hver gang dere treffes, og det gjør det mulig for ham eller henne å danne seg et bedre bilde av din kapasitet og dine behov.

Hvis du ikke har forsøkt våre PT-produkter før, eller hvis treningsmiljøet på et treningssenter er nytt for deg, anbefaler vi å begynne med 55-minutters økter. Da vil du få all den coachingen du trenger for å kunne trene på en måte som er riktig ut fra målene og behovene dine.

HVORFOR TRENE MED PERSONLIG TRENING?

  1. Treningen din blir skreddersydd basert på dine behov og målsetninger

  2. Du får hjelp med å sette opp gode, realistiske mål og en konkret plan for hvordan oppnå dem

  3. Du når målene raskere

  4. Å ha en fast avtale med en PT sørger for at du faktisk trener regelmessig

  5. Treningen blir morsommere og du opplever glede av treningen i seg selv, som skaper en indre motivasjon for å trene

  6. Mindre risiko for å pådra deg skader og overbelastninger

  7. Du blir utfordret til å gå utenfor komfortsonen din, og dette utvikler både kroppen din samt måten å tenke på rundt trening

  8. Du lærer deg masse om trening