Med SATS Flexible får du tilgang til alle treningssentre i hele din region. SATS er nordens største treningskjede og med et fleksibelt medlemskap hos SATS vil du som regel ha et SATS senter nær deg!

Full frihet med vårt bestselgende medlemskap.

SATS Flexible gir deg full fleksibilitet til en rimelig pris. Velger du SATS Flexible får du tilgang til alle SATS-sentre i din region og tilgang til alle våre gruppetimer på sentrene i ditt område. Dersom du velger gruppetrening gir vi deg også full tilgang til SATS Online! Vårt helt eget digitale trenings-univers og en prøvetime med Personlig Trener er alltid inkludert dersom du er nytt medlem. Studenter, ungdommer og seniorer får alltid 20% rabatt på medlemskap. Er du mellom 11-14 får du halv pris på medlemskap. Vi har også gode priser for deg som har bedriftsavtale.

Særlig gunstig for deg som holder til i Stor-Oslo.

Vi har hovedstadens største utvalg av trening. Et SATS Flexible medlemskap er spesielt gunstig for deg som holder til i Oslo og omegn. Med medlemskap i Stor-Oslo får du tilgang til 42 sentre med et bredt treningstilbud! Prøv nyheten HIIT på Colosseum, Ila og CC Vest, våre Prformance timer med fokus på styrke- og kondisjonstrening i studio, Hot Yoga eller Hot Pilates – og mye, mye mer! Et Flexible-medlemskap gir deg full fleksibilitet til å trene på alle våre sentre i Stor-Oslo, og velge den treningen som passer best for deg fra dag til dag.


Prisen varierer ut ifra hvor du vil trene og hva du ønsker inkludert i medlemskapet ditt, og regnes ut i kassa.

Allerede medlem? Se, endre eller avslutt medlemskap på Min side.