Grunnet store investeringsbehov, negativ utvikling og svake resultater over tid er det dessverre besluttet å stenge SATS Hana 31.12.22. Du er hjertelig velkommen til å trene på senteret helt frem til stenging. Her finner du svar på spørsmål i forbindelse med stengingen.

Hvor lenge vil jeg kunne trene på senteret?  Vi holder åpent og håper å se deg på trening helt frem til vi stenger dørene 31.12.22.

Hva skjer med medlemskapet mitt?  Du trenger ikke foreta deg noen ting i forbindelse med nedstengningen. Alle medlemmer på SATS Hana overføres til et nærliggende SATS-senter og vi gleder oss til å fortsette å skape gode treningsopplevelser på våre andre SATS-sentre sammen med deg i tiden som kommer.

Dersom du mot formodning ikke ønsker å fortsette din treningsreise hos oss kan du enkelt registrere din oppsigelse på vår nettside.

Kan jeg endre på medlemskapet mitt? Dersom du ønsker å endre på ditt medlemskap, kan du selv registrere ønsket endring på vår nettside.

Hva skjer med mine betalinger?  I takt med at vi overflytter ditt medlemskap til et annet SATS-senter, vil også din eksisterende betalingsavtale overflyttes. Din nåværende betalingsløsning vil derfor fortsette som normalt og du trenger ikke registrere noen endringer i forbindelse med dette.

Dersom du ønsker å avslutte medlemskapet ditt i SATS på grunn denne endringen, kan du gjøre dette på Min Side. Gjør du det innen utgangen av november, vil du kun faktureres frem til SATS Hana stenger 31.12.22, da siste faktura for medlemmer med forhåndsbetaling vil i dette tilfellet være faktura med forfall 20.11.22.

Dersom du har ytterligere spørsmål rundt medlemskap og betatalinger, ta kontakt med oss via epost til staff.hana@sats.no.

Hva skjer med mine ubrukte PT-klipp?  PT-klippene følger med din medlemsprofil og vil derfor være tilgjengelig for booking på andre SATS-sentere. Dersom du avslutter ditt medlemskap på grunn av stengning og har ubrukte PT-klipp etter at vi har stengt, vil du selvsagt få refundert verdien av dine ubrukte PT-klipp. Vi ber deg ta kontakt med oss via epost til staff.hana@sats.no for tilbakebetaling av tilgodehavende beløp.

Hvorfor er det besluttet å legge ned senteret?  Det er besluttet å legge ned SATS Hana grunnet dårlige resultater og begrenset potensial. Det ville krevd signifikante investeringer i både bygg og utstyr å gjøre senteret attraktivt nok for våre eksisterende og potensielle nye medlemmer.

Hva skjer med de ansatte?  Vi håper at alle våre ansatte vil være med videre i SATS og fortsette å spre treningsglede på et annet senter.

Hva skjer med lokalene til senteret? Det er ikke kjent for oss hvem fremtidig leietaker vil være eller hva slags virksomhet som vil komme i lokalene.