Som senior får du opptil 20% rabatt på våre medlemskap. Rabatten avhenger av senter, produktvalg og bindingstid.

Som senior får du opptil 20% rabatt på våre medlemskap. Rabatten avhenger av senter, produktvalg og bindingstid.

Din helse er viktig. For deg selv. For alt du skal oppleve. For alle du bryr deg om. Vi vet du kan – og vi er her for at du skal få styrken og overskuddet til å nyte livet fremover. Vi vil hjelpe deg så du får det til.

På SATS har vi utviklet gruppetimer tilrettelagt for å forebygge muskelsvinn og legger vekt på balanse og mobilitet, som vanligvis svekkes etter hvert som man blir eldre. Vi fokuserer på det sosiale, samtidig som vi tilbyr riktig trening tilrettelagt med profesjonelle instruktører.

Våre personlige trenere og instruktører er der for å motivere deg, gjøre deg sterkere – og de andre medlemmene på senteret er også der for å heie på deg og ta deg godt imot. Vi opplever ofte at våre seniorer skaper unike bånd hos oss. Kom som du er, vi ser frem til å ta deg imot!

I SATS TILBYR VI FØLGENDE PRODUKTER FOR DEG OVER 67 ÅR

Våre gruppetimer tilpasset godt voksne.

SENIOR STRENGTH

Denne timen er enkel og effektiv styrketrening tilpasset ditt nivå. Fokus på balanse og stabilitet utført i kontrollert tempo til fengende og morsom musikk. Ingen erfaring kreves. Passer for alle.

God gammeldags sirkeltrening. Her trener du styrke og kondisjon med funksjonelle og varierte øvelser med hyggelige treningsvenninner og -kamerater, og dyktige instruktører som hjelper deg gjøre øvelsene riktig og belaste kroppen på riktig måte.

Hvis en sliter med vonde knær eller hofter er sykkelen en god venn. Belastningen på leddene er minimal og treningseffekten god. På Senior Cycling sykler vi til glad og energigivende musikk, samtidig som vi trener opp kondisjonen.

Begynner du å bli stivere i kroppen? Yoga er perfekt trening/ trim for eldre. Ikke bare fordi du trener bevegelighet, styrke og balanse, men et viktig element i yoga er å utvikle evnen til å lytte til kroppen. Og så er det veldig gøy!

Dette er klassen for deg som kjenner at pusten begynner å bli litt dårligere. Her får du trent både kondisjon og styrke med enkle bevegelser og effektive øvelser.

SENIOR ROWING

Roing er fantastisk trening for eldre. Du bruker alle store muskelgrupper, samtidig som du sparer kroppen for støt og vridinger i og med at du sitter ned. Denne klassen finnes kun på SATS Madla i Rogaland, men vi har romaskiner på alle sentrene våre, så du kan jo ta en rotur alene også.