Velkommen til trening i studio! På SATS har vi toppmoderne utstyr og ulike soner som gjør at du får mest mulig ut av treningen din.

Toppmoderne treningsutstyr

På sentrene våre finner du en utstyrspark som lar deg trene hele kroppen akkurat slik du ønsker. Vi har et stort utvalg av treningsutstyr og egne soner for styrketrening. Her finner du alt av frivekter, maskiner/apparater, og det du trenger til å trene med egen kroppsvekt. Vil du trene kondisjon har vi et bredt utvalg av utstyr for løping, sykling, roing og ski. Du finner også områder for å trene bevegelighet eller tøye ut.

Nedenfor ser du noen eksempler på de mest populære treningsapparatene som du finner hos oss:

TREDEMØLLE

Løpemøller er bra til å varme opp, trene løping/kondisjon. Enkel trening alle kan komme i gang med. (Oslotips: De beste møllene finner du på Colosseum og Ila.)

RACKS (TRENINGSSTATIVER)

Det mest allsidige “apparatet” for effektiv og variert styrketrening for hele kroppen

MANUALER

Manualer i ulike vektklasser for effektiv og variert styrketrening for hele kroppen

KABLER

Med kabler kan du skånsomt trene hele kroppen

NEDTREKK

Trene overkropp og jobbe med mindre muskelgrupper

LEG EXTENSION

Du kan gjøre tung bentrening uten frivekter

LEG PRESS

Et alternativ til Leg extension: Du kan gjøre tung bentrening uten frivekter

Trenger du tips til øvelser? Da kan du sjekke ut Øvelsesbanken vår hvor vi har samlet massevis av øvelser du kan gjøre på senteret.


Test ut vårt 8 ukers treningsprogram i studio

Vi har satt sammen ett Full body treningsprogram som passer for deg som vil komme i gang med treningen. Se hele treningsprogrammet her.


Bli inspirert, book trening og hold oversikt i SATS-appen

SATS appen bruker du til å sjekke inn på SATS, og tracke treningene dine. Meld deg på en av våre utfordringer, følg venner og bli fulgt – så kan dere utfordre hverandre og gi hverandre high fives! Last ned SATS-appen.


PT Prøvetime

Alle nye medlemmer får en gratis prøvetime med PT inkludert. Sammen med en PT kan du få et skreddersydd treningsprogram, gjennomgang av apparater og hvordan gjøre øvelser riktig, og mye mer! Les mer om PT Prøvetime.


Senterinfo

All informasjon om åpningstider, parkering, utstyr og fasiliteter finner du på sentersidene våre. Her kan du søke etter ditt senter, filtrere, eller bruke kartet.

Hjertestarter

Våre sentre er alle utstyrt med hjertestarter og de ansatte er trent i hjerte-lungeredning, men SATS har ikke personell med medisinsk bakgrunn.