SATS Røa Bad åpnet dørene for første gang i mars 2015 og vi tør påstå at dette er Oslos gjemte perle. Her kan du lade batteriene og få ny energi!

Enten om du ønsker å svømme deg i bedre form eller om du kun ønsker et deilig avbrekk i hverdagen. Røa Bad er på 2200 kvadratmeter og består av fire ulike basseng, tre ulike badstuer, to boblebad og vannsklie.                    

Svømmebasseng

Vårt svømmebasseng måler hele 25 meter i lengden og er 12.5 meter bredt. Her vil du til enhver tid få mulighet til å legge på svøm. På utvalgte tidspunkt vil vi også gjennomføre gruppetrening i bassenget, men noen baner vil alltid være åpne og tilgjengelige for frisvømming. Vi legger til rette for at du kan svømme i egen hastighet. Dybden måler fra 1 til 2,5 meter og holder 28 grader i vannet.

Vannsklie

Røa Bad 4

Hvem er raskest ned? Her kan både unge og gamle leke seg! Vår vannsklie er 56 meter lang, over tre etasjer og med hastighetsmåler.

Barnebasseng

Her kan du slappe av mens de aller minste blir trygge i vannet. Det perfekte stedet for de aller minste. Barna vil oppleve mestringsfølelse og frihet i trygge omgivelser. Bassenget går fra 0,2 til 0,5 meter, holder 32 grader og er 8x8 meter i størrelse.

Virvelbasseng

Følg strømmen. Her kan du slappe av og nyte en tilnærmet vektløs tilstand.

La tankene svirre mens du driver med strømmen. Dette er et velværebasseng, hvor alle følger samme retning, enten om du er ung eller gammel. Bassenget passer for barn fra syv år og oppover, som er trygge i vann. Bassenget måler 1,5 meters dybde, holder 32 grader og er 6x6 meter i størrelse.