Besøk et av våre 41 treningssentre i Oslo og omegn

Velkommen til treningssentrene våre i Oslo og omegn. SATS har 41 sentre med til sammen over 95 000 kvadratmeter med ren treningsglede! Foretrekker du å trene styrke i studio, eller løpe på mølla? På alle SATS sentrene finner du en utstyrspark med treningsutstyr og egne soner for styrketrening, kondisjon og uttøying. Vi har også andre tilbud som badstuer på utvalgte sentre i Oslo, se oversikt over saunaer her. For deg som har småbarn tilbyr vi barnepass som du kan du lese mer om her.

Hva SATS tilbyr for deg som bor i Oslo og omegn:

 • 41 treningssentre med bemannet personale

 • Utstyrspark med høykvalitets treningsutstyr

 • 2 500 gruppetimer hver uke

 • Treningskonsepter som Prformance, Squash og HIIT

 • Hot yoga og hot pilates

 • 320 + Personlige Trenere

 • Hiyoga yogasentre

 • Velværeavdeling på Røa bad

 • Badstuer

 • Fysioterapeuter

 • MiniSATS

 • SATS shop

Finn ditt nærmeste treningssenter

Første gang på SATS

Stort gruppetreningstilbud

SATS har et stort utvalg av gruppetimer for deg som liker å trene med andre og prøve ut nye treningsformer. Hver uke tilbyr vi ca. 2 500 gruppetimer i Stor-Oslo! Alt i fra løping, sykling, styrketimer til dans og yoga. Her er det noe for alle!

SATS har utfordrende styrke- og cardio timer som Prformance™ og Build'n Burn i mindre grupper, hvor du får tett oppfølging av trenerne våre. Disse gruppetimene finner du på flere av sentrene i Stor-Oslo, blant annet på SATS Fagerborg, SATS Lambertseter og SATS Metro.

SATS Bislett og SATS Hoff finner du HOT yoga, med en rekke ulike yogatimer i en oppvarmet yogasal. Fra avslappende Hot Yoga Release til Hot Pilates og Hot Yoga Flow som er mer dynamiske yogatimer. Husk å ha med egen yogamatte og håndkle.

Er du glad i Squash? På SATS Sagene og SATS Spektrum kan du kjøpe en drop-in time, eller legge dette til i medlemskapet ditt. Les mer om Squash her.

SATS Ila og SATS Colosseum finner du de populære HIIT-timene som gir deg nattklubbstemning på trening! Om du liker høyt tempo og høy musikk er HIIT Zone noe for deg.

HIIT Zone

Treningssentrene HiYoga og Røa Bad i Oslo

Visste du at vi har to yogasentre i Oslo? Med et All inclusive-medlemskap har du tilgang til yogasentrene våre HiYoga Majorstua og HiYoga Aker brygge. Du har også tilgang til Røa Bad med egen velværeavdeling og svømmebasseng – perfekt etter en treningsøkt på SATS Røa. Det er også mulig å kjøpe dagspass til Røa bad for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Velvære

320 profesjonelle og erfarne PT'er i Stor-Oslo

På treningssentrene i Oslo finner du over 320 Personlige Trenere som står klare for å motivere og hjelpe våre medlemmer som ønsker å ta treningen sin til neste nivå. Finn din PT her.

PT_Boost

Book en fysioterapeut på SATS-sentrene i Oslo

Visste du at SATS har egne fysioterapeuter på utvalgte sentre? Som SATS-medlem har du en 30 min konsultasjonstime inkludert. Disse sentrene tilbyr fysioterapi:

Fysioterapi

Finn ditt nærmeste senter i Oslo og omegn

Finn senterinformasjon, åpningstider og tjenester på ditt senter i linken under.