Liker du å motivere og inspirere mennesker rundt deg? Er du god på å få folk med deg?

SATS har Norges største tilbud i gruppetimer, og vi trenger alltid dyktige og inspirerende gruppetreningsinstruktører som bidrar til treningsglede for våre medlemmer. Her kan du lese mer om hvordan du går frem om du er nysgjerrig på å utdanne deg til gruppetreningsinstruktør i SATS eller om du allerede har utdannelse og erfaring i instruktørrollen og ønsker å jobbe i SATS.

Å være instruktør i SATS er en jobb med mening

Når du jobber i SATS er din viktigste oppgave å inspirere mennesker og motivere dem på deres eget nivå, med positive utfordringer, store som små. Vi skal bidra til å gjøre trening til en god vane, og dermed gjøre vårt for å takle en av de største helseutfordringene i vår tid. Vi tilbyr deg en morsom jobb i Nordens største og mest kunnskapsrike treningssenterkjede. Hos oss vil du oppleve et unikt arbeidsmiljø, med flotte kollegaer, gode utviklingsmuligheter og masse treningsglede!

Jobbe som instruktør i SATS

Vi rekrutterer instruktører gjennom to ulike kanaler:

  1. Rekrutteringstreff som holdes to ganger i året (februar/september) i de fleste byer hvor det er et SATS senter. Du deltar på et rekrutteringstreff og gjennomfører en audition foran en jury.

  2. Søknadsprosess for deg som allerede har en gruppetreningssertifisering. Er du allerede sertifisert og har erfaring med å undervise gruppetimer, klikk HER.

Hvem kan søke om å bli instruktør i SATS?

  • Du må være over 18 år

  • Du har en grunnleggende tro på at fysisk aktivitet bidrar til å forbedre folks hverdag og liv

  • Du liker å inspirere og motivere mennesker rundt deg

  • Du liker å stå foran andre mennesker

  • Det er også en fordel å kjenne til SATS gruppetreningstilbud

Hva med utdanning?

Før du kan holde egne gruppetimer for våre medlemmer må du ha en grunnutdanning innen anatomi, fysiologi og treningslære, samt utdanning innen det produktet du skal holde time i. Vi krever ikke at du har utdannelse som instruktør før du begynner hos oss – den kan du nemlig få gjennom oss!

Her ser du vårt utdanningsløp som er delt inn i de tre retningene Cardio, Strength og Cycling. Dersom du er interessert i Yoga har vi et eget opplegg på det. GXI er forkortelse for Group Exercise Instructor.

Basic theory er en grunnutdanning innen anatomi, fysiologi og treningslære. Vi tilbyr et 20 timers online kurs som leveres av SAFE Education og koster kr 2.400,- Dette bekoster du selv, og vi dekker resten av utdannelsen din. Dersom du har en tilsvarende utdanning fra tidligere trenger du ikke å ta dette på nytt, men vi må da ha dokumentasjon på at du har dette fra før.

GXI Introduction Workshop er en 3 timers workshop hvor du blant annet lærer mer om rollen som instruktør.

GXI Foundations er utdanningen som gir deg nøkkelen til å holde timer. Du velger en av de tre retningene og deltar på et 32 timers kurs som går over to helger og avsluttes med sertifisering.

Til slutt deltar du på vårt onboarding program, Welcome on board!, hvor du lærer mer om SATS’ visjon og verdier samt de praktiske verktøyene som du bruker som instruktør i SATS.

Praktisk info om rekrutteringstreff og audition høsten 2022

Som instruktør er du stjernen på scenen og på rekrutteringstreffet ønsker vi å se deg i aksjon. Under din audition er det du som er instruktøren, så du må forberede deg godt. Du skal presentere 10 minutter av en valgfri time, innen Cardio, Styrke, Dans, Yoga, Cycling eller Indoor Running. Velg gjerne det du selv synes er gøy og har erfaring med. Du registrerer retning når du melder deg på audition.

På audition vil vi se teknikk, entusiasme, koreografi, kontakt og ledelse av gruppetimen. Dersom du velger å presentere en styrketime, for eksempel Crosstraining, må du være aktivt deltakende gjennom presentasjonen slik at vi skal kunne se hvordan du utfører øvelsene.

NB: Du må selv lage spilleliste som du tar med deg på mobil el.

Møt opp i treningsklær og vær forberedt på en kveld med mye gøyal og variert trening.

Oslo 3. og 4. september 2022

Bergen 1. september 2022

Stavanger & Sandnes 1. september 2022

Tromsø 1. september 2022

Kristiansand 1. september 2022

Sarpsborg & Fredrikstad 1. september 2022

Drammen 1. september 2022

Skien & Porsgrunn 1. september 2022