HiYoga Hot 26+2 er en fysisk krevende yoga time i varm sal. I denne klassen gjør vi 26 stillinger og 2 pusteøvelser. Yoga stillingene gjøres i samme rekkefølge i hver time i en satt sekvens. Du får en klasse hvor du strekker og utfordrer de fleste muskel grupper i kroppen. Du vil også utfordre balanse, utholdenhet og din konsentrasjon. En time som gjør deg mer fleksible og sterkere i hele kroppen.

HiYoga Hot 26+2 starter med en oppvarmende pusteøvelse. Videre så fortsetter vi med stående yogaøvelser for å varme opp hele kroppen. HiYoga Hot 26+2 er en klasse som har de samme 26 stillingene hver gang. Yoga stillinger som er utfordrende både for styrke, utholdenhet og balanse.  I en 90 minutters time er det flere stillinger som blir gjort 2 ganger. I en 60 minutters klasse, blir de gjort 1 gang. Men alltid i samme rekkefølge.  I denne timen gjør vi yogaøvelsene samtidig og i takt, alle som er i yogasalen. Instruktøren står foran i rommet og gir muntlig veiledning. Alle HiYoga Hot 26+2 timer avsluttes med en liggende avspenning.

HiYoga Hot 26+2 er en time hvor vi har hentet øvelser og rekkefølge fra en tradisjonell hot yoga retning. I en HiYoga Hot 26+2, så vil du få råd om tilpasninger av stillingene fra yogalæreren om du har behov for det.

Denne timen gir deg muligheten til å virkelig utfordre, bevege kroppen og utholdenhet i varmen. Dette er en yogaklasse for deg har gjort dynamisk yoga før og vet at du trives med å gjøre det i høy temperatur

 • Kondisjon
  0/4
 • Styrke
  0/4
 • Fleksibilitet
  0/4
 • Balanse
  0/4
 • Intensitet
  0/4
 • Koreografi
  0/4