Hot Flexibility er full av effektive tøyningsøvelser for deg med stive hamstrings, spenninger i nakken og andre vanlige problemområder. Her arbeider du gjennom hele kroppen i 38 graders varme. For å delta i klassen må du alltid ha med deg håndkle og egen matte. Vi selger dette på senteret.

Hot Flexibility fokuserer ekstra mye på vanlige problemområder som baksiden av lårene, øvre rygg, hofter og sete. Du trenger absolutt ikke være myk for å delta i klassen, som gjennomføres i 38 graders varme i våre hot studios.

Hot Flexibility er fullt av effektive tøyningsøvelser som bidrar til å gi deg økt bevegelighet og bedre kroppskontroll. The Office Package og Twist & Release er to av de smarte delene som gir klassen sin funksjonalitet og tilpasning til de fleste menneskers hverdag.

Klassen er på 30 minutter og kan med fordel kombineres med andre klasser, helst styrke eller enklere kondisjonstrening. Siden varmen krever en hel del av fysikken din, bør du som normalt likevel unngå å kombinere Hot Flexibility med høyintensiv kondisjonstrening.

Ting å tenke på:

- Kle deg lett! Du trenger absolutt ikke å komme i badetøy, men store bomullsplagg er både varme og upraktiske. Vi anbefaler trøye og shorts i funksjonsmateriale.

- For å delta i klassen må du alltid ha med deg to håndklær. Ett stort som du legger ut over hele matten, og et lite til å tørke svetten med. I tillegg må du ha med deg vann. (Håndklær kan kjøpes i resepsjonen.)

På sentre som ikke har varm sal tilbys timen som Flexibility i gruppetreningssalen.

 • Kondisjon
  0/4
 • Styrke
  0/4
 • Fleksibilitet
  4/4
 • Balanse
  1/4
 • Intensitet
  2/4
 • Koreografi
  0/4