Hot Vinyasa Flow Yoga er en morsom og krevende yoga time i oppvarmet sal. Gjennom denne timen så vil du bevege deg synkront med pusten din. Timen gjøres med velbalanserte sekvenser med yogastillinger og overganger, i et jevnt rytmisk tempo. Du vil få en gradvis progresjon som systematisk vil ta deg fra den ene stillingen til den andre, og bygger ofte opp til en mer krevende peak-pose. En time som gjør deg mer fleksible og sterkere i hele kroppen. For å delta i klassen må du alltid ha med deg håndkle og egen matte. Vi selger dette på senteret.

Gjennomføring

Hot Vinyasa Flow starter gjerne med fokus på å finne pusten. Videre vil du gjøre yogaøvelser og oppvarmingsstillinger. Oppvarmingen har fokus på hvilke stillinger som kommer senere i timen, og kan ofte være en solhilsen eller variant av en solhilsen. Hot Vinyasa Flow vil ha timer som er svært variert fra gang til gang.

I denne timen gjør vi yogaøvelsene samtidig og i takt. Instruktøren står foran i rommet og viser øvelsene. Ved noen anledninger kan instruktøren også gå rundt i salen og gjøre justeringer når vi er i yogastillingene. Om det er noe du ikke ønsker, så sier du ifra til instruktøren. Alle Hot Vinyasa Yoga timer avsluttes med en liggende avspenning.

Hot Vinyasa Flow er en time hvor vi har hentet inspirasjon fra det tradisjonelle Vinyasa Yoga systemet. Det betyr at det er bevegelse og flyt i overgangene mellom yogastillingene, synkronisert med pusten. Hot Vinyasa Flow har tilpasset sekvenser slik at du trygt kan gjøre dette i hot salen.   

Denne timen gir deg muligheten til å virkelig utfordre og bevege kroppen og utholdenhet i varmen.

Hvem passer timen for?

Dette er en yogaklasse for deg har gjort mye dynamisk yoga før og vet at du trives med å gjøre det i høy temperatur.

 • Kondisjon
  0/4
 • Styrke
  2/4
 • Fleksibilitet
  4/4
 • Balanse
  3/4
 • Intensitet
  2/4
 • Koreografi
  0/4