Outdoor Hatha Yoga har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte ved senter. Husk å ta på klær etter vær. For denne timen må egen yogamatte medbringes.

I en Hatha Yoga klasse gjør du ulike yogastillinger sammen med pusteteknikker i et moderat tempo. Timen er perfekt for deg som vil ha en roligere yogatime. Du vil bli ledet inn i stillingene og holde disse noe lengre enn i andre dynamiske yogastiler. Dette er en yogaform som gir deg tid og rom til å bli godt kjent med yogastillingene og din egen kropp. Hatha Yoga er en klasse som gjør deg mer fleksibel og sterkere i hele kroppen. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

GJENNOMFØRING

I en Hatha Yogaklasse starter vi med fokus på pusten. Klassen starter med klassiske pusteøvelser (pranayama) eller en guided meditasjon. Videre vil vi varme opp med klassiske solhilsner. Når kroppen har blitt varmet opp, vil du nå gjøre klassiske stående stillinger. I Hatha yoga kan vi holde stillingen lenge, og det er fokus på styrke og fokus slik at du kan bli i stillingen. Vi forsetter så med sittende stillinger. Stillinger hvor du gjør foroverbøy, stillinger som strekker ben, hamstrings, legger og rygg. Det vil også være øvelser med sittende vridninger, som øker bevegelsen i ryggen og øker sirkulasjon. I denne timen gjør vi yogaøvelsene samtidig, men instruktøren gir også modifiseringer av de forskjellige øvelsene, slik at du kan tilpasse til din kropp. Instruktøren står foran i rommet og viser øvelsene. Instruktøren kan også gå rundt og gjøre justeringer når vi er i yogastillingene. Om det er noe du ikke ønsker, så sier du ifra til instruktøren. I vår 75 minutters klasser så vil det legges inn en pusteøvelse i slutten av timen også. Alle Hatha Yoga klasser avsluttes med en liggende avspenning.

Hatha Yoga er en time hvor læreren følger rammen for den klassiske yoga. Instruktørene kan komme fra forskjellige retninger innenfor klassisk yoga, slik at du vil oppleve at timene kan være forskjellige med tanke på valg av stillinger.

Denne timen gir deg muligheten til å virkelig gå dypt inn i yogastillinger. Du vil også lære et verktøy mot stress, øke styrke, konsentrasjon og mentalt fokus.

HVEM PASSER TIMEN FOR?

Dette er en yogaklasse for deg er ny til yoga eller for deg som har gjort en del klassisk yoga tidligere.

 • Kondisjon
  2/4
 • Styrke
  3/4
 • Fleksibilitet
  4/4
 • Balanse
  3/4
 • Intensitet
  3/4
 • Koreografi
  0/4