Outdoor Prformance™ Mobility har samme innhold som når timen holdes innendørs. Oppmøte ved senter. Husk å ta på klær etter vær. Prformance™ Mobility bygger fundamentet for en sterk og atletisk kropp med økt bevegelighet og kroppskontroll. Med denne treningen i bunn minsker du faren for skader eller smerter ved annen type styrketrening. Timen foregår i dedikert Prformance™ område på senteret ledet av erfarne personlige trenere.

Prformance™ er et treningskonsept utviklet av SATS hvor Prformance™ Mobility er timen som gir deg økt mobilitet, som er evnen du har til å utføre øvelser med en så optimal bevegelsesbane og kroppskontroll som mulig. God mobilitet gjør deg i stand til å løfte tyngre og få enda mer ut av særlig styrketrening, men også andre treningsformer.

Nedsatt bevegelighet og manglende kontroll i skuldre, overkropp, korsrygg og knær kan ofte medføre utfordringer med å utføre styrkeøvelser som knebøy, markløft og press. Faren for skader eller smerter blir derfor høy, og dette er det vi vil motvirke med Prformance™ Mobility.  

Gjennomføring

Treningen foregår i mindre grupper på 16-20 personer som sikrer tett 1-1 oppfølging og at du blir sett på ditt nivå. Timen ledes av erfarne trenere hvorav alle har bakgrunn som personlig trener. Timen foregår i et dedikert område på senteret som heter Prformance Arena.

Timen starter med en introduksjon av timens fokus etterfulgt av varierende mobilitet- og stabilitetsøvelser. Timens varighet er 30 og 45 minutter.

 • Kondisjon
  0/4
 • Styrke
  2/4
 • Fleksibilitet
  4/4
 • Balanse
  1/4
 • Intensitet
  1/4
 • Koreografi
  0/4