Utvikle din styrke, koordinasjon og mobilitet gjennom øvelser hentet fra turn. Timen er ledet av erfarne personlige trenere og foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret.

Prformance™ er et treningskonsept utviklet av SATS. Prformance™ Gymnastics er timen som utfordrer og øker din styrke, koordinasjon og mobilitet gjennom øvelser hentet fra turn. Samspillet mellom disse gjør deg i stand til å mestre øvelser du kanskje ikke trodde var mulig.

Gjennomføring

Timen ledes av erfarne personlige trenere som har bakgrunn og erfaring fra gymnastikk. Timen foregår i et dedikert område på senteret som heter Prformance Arena.

Timen starter med en introduksjon av timens fokus etterfulgt av en oppvarming basert på dynamiske øvelser, eksplosive elementer og mobilitet. Deretter følger en spesifikk oppvarming rettet mot dagens øvelser. Timens hoveddel består av en teknikkdel og en styrkedel og timen avsluttes alltid med mobilitetsøvelser. Timen har en varighet på 60 minutter.

Hvem passer timen for?

Prformance™ Gymnastics legger stor vekt på teknikk og på at utøveren kan håndtere utførelsen av øvelsene på riktig måte. Vi anbefaler derfor økten for deg som har gjennomført lignende trening før, eller som har vært gjennom de tre base timene Prformance™ Hi-intensity, Prformance™ Strength og Prformance™ Mobility og føler at du vil opp til et nytt nivå i treningsutviklingen din.

 • Kondisjon
  0/4
 • Styrke
  4/4
 • Fleksibilitet
  3/4
 • Balanse
  2/4
 • Intensitet
  3/4
 • Koreografi
  0/4