Bli medlem her
Logg inn
Finn treningssenter
  • Book gruppetrening
  • Gruppetimer
  • Personlig trener
  • Boot Camps
  • Øvelser
  • SATS Online
  • Studiotrening
  • Squash
  • SATS Yoga
  • Fysioterapeut
  • MiniSATS
  • Badstuer på SATS
  • SATS produkter
  • Treningstips
  • Bedriftshelse
  • Våre medlemmer
  • Mat og helse
HjelpVåre medlemskap

Kyllingfilet med ristede rotfrukter og basilikumyoghurt

Proteinrik treningsmat! Gulrøttene i de ovnsristede rotfruktene er dessuten rike på antioksidantene alfa- og betakaroten, som motvirker de frie radikalene som dannes i større grad ved høyintensiv trening.
SATS
SATS
Kategori
Mat og helse

Kyllingfilet med ristede rotfrukter og basilikumyoghurt

Ristede rotfrukter:

1 kg gulrøtter

1 kg pastinakker

6 hvitløksfedd

1 ½ ss fersk/tørket timian

¾ ts salt

1 ½ krm svart pepper

4 ss matolje

Basilikumyoghurt:

2 dl matyoghurt

½ krukke basilikum

1 hvitløksfedd

1 krm salt

½ krm svart pepper

Kyllingfilet med bacon:

8 skiver bacon

800 g kyllingfilet

¾ krm svart pepper

Slik gjør du

Sett ovnen på 225 °C.

Ristede rotfrukter:

 Skrell og skjær rotfruktene i staver. Legg dem på et stekebrett sammen med hvitløksfedd, timian, salt, pepper og rapsolje. Tilbered rotfruktene i ovn i ca. 30 minutter.

Basilikumyoghurt:

 Grovhakk basilikumbladene, press eller riv hvitløken og rør ned i matyoghurten. Smak til med salt og pepper.

Kyllingfilet med bacon:

Legg en baconskive rundt hver kyllingfilet og stek 2–3 minutter på hver side så de får litt farge. Krydre med svart pepper. Skru ned temperaturen på ovnen til 150 °C. Sett filetene i ovnen i 12–15 minutter eller til de er gjennomstekte.

Server kyllingfiletene med ristede rotfrukter og basilikumyoghurt.

  • Kyllingfilet med ristede rotfrukter og basilikumyoghurt

SATS

  • Dette er SATS
  • Bedrift
  • Jobbe i SATS
  • Presse
  • SATS Rewards
  • Investor
  • WhistleBlower
  • Treningssenter

Trening

  • Book gruppetrening
  • Gruppetimer
  • Personlig trener
  • Boot Camps
  • Fysioterapeut
  • Øvelser
  • Studiotrening
  • Squash
  • SATS Yoga

Inspirasjon

  • Treningstips
  • Bedriftshelse
  • Våre medlemmer
  • Mat og helse

Hjelp

  • Personvernerklæring
  • Kontakt medlemsservice
  • Logg inn
  • Vilkår og regler

SATS i sosiale medier

Copyright © SATS 2014 - 2023 • Slik håndterer vi cookies og personvern.