Bli medlem her
Logg inn
Finn treningssenter
  • Book gruppetrening
  • Gruppetimer
  • Personlig trener
  • Boot Camps
  • Øvelser
  • SATS Online
  • Studiotrening
  • Squash
  • SATS Yoga
  • Fysioterapeut
  • MiniSATS
  • Badstuer på SATS
  • SATS produkter
  • Treningstips
  • Bedriftshelse
  • Våre medlemmer
  • Mat og helse
HjelpVåre medlemskap

Laks med cashewdekke og mathavresalat

Cashewnøtter er rike på magnesium, som trengs for å aktivere enzymer i energiomsetningen som er nødvendige for både styrke og utholdenhet.
SATS
SATS
Kategori
Mat og helse

Ingredienser for 4 pers

600 g laksefilet

1 ts rapsolje til steking

Cashewdekke:

2 dl cashewnøtter

1 hvitløksfedd

revet skall fra 1 lime

1 ½ ss søt chilisaus

30 g romtemperert smør

Mathavresalat:

3 dl mathavre

½ purreløk

1 ts rapsolje

1 krm salt

1 krm svart pepper

1 pk cherrytomater (250 g)

1 pk svarte bønner (230 g avrent vekt)

Pynt:

Limebåter

Slik gjør du

Sett ovnen på 175 °C.

Stek laksen i stekepanne på middels varme i ca. 3–4 minutter på hver side til den nesten er helt ferdig.

Cashewdekke: Grovhakk cashewnøttene, press hvitløken og bland med revet limeskall, søt chili og romtemperert smør. Legg laksen i en ovnsform, ha over cashewrøren og la stå i ovnen i 4–5 minutter.

Mathavresalat: Kok mathavren som anvist på pakken. Strimle purreløken og fres den 2–3 minutter i olje. Krydre med salt og svart pepper. Del cherrytomatene i to, skyll bønnene og bland alle ingrediensene i den nykokte mathavren.

Server laksen med mathavresalat og pynt med en limebåt.

  • Laks med cashewdekke og mathavresalat

SATS

  • Dette er SATS
  • Bedrift
  • Jobbe i SATS
  • Presse
  • SATS Rewards
  • Investor
  • WhistleBlower
  • Treningssenter

Trening

  • Book gruppetrening
  • Gruppetimer
  • Personlig trener
  • Boot Camps
  • Fysioterapeut
  • Øvelser
  • Studiotrening
  • Squash
  • SATS Yoga

Inspirasjon

  • Treningstips
  • Bedriftshelse
  • Våre medlemmer
  • Mat og helse

Hjelp

  • Personvernerklæring
  • Kontakt medlemsservice
  • Logg inn
  • Vilkår og regler

SATS i sosiale medier

Copyright © SATS 2014 - 2023 • Slik håndterer vi cookies og personvern.