Vegetarlasagne med cottage cheese og pesto
Denne lasagnen er en perfekt restitusjonsmiddag etter en hard treningsøkt, ettersom den gir deg de riktige mengdene av både karbohydrater og protein.
Kategori
Mat og helse
Ingredienser for 4 pers
Tomatsaus:
1 gul løk
1 squash
1 ss rapsolje
1 ss basilikum
1 krm salt
1 krm svart pepper
500 g hakkede tomater (spar ca. 1 dl til toppingen)
Ostesaus:
2 dl revet letthvitost (16 %) (spar 1 dl til toppingen)
750 g cottage cheese (4,3 %)
¾ dl pesto
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 °C.
Tomatsaus: Finhakk løk og skjær squash i terninger. Fres i ca. ett minutt i rapsolje og tilsett krydder og hakkede tomater.
Ostesaus: Riv ost grovt og bland med cottage cheese og pesto.
Ha litt rapsolje i en ovnsform og legg noen lasagneplater i bunnen. Legg tomatsaus, ostesaus og lasagneplater lagvis. Avslutt med lasagneplater og topp med knuste tomater, skivede cherrytomater, revet ost og basilikum. La stå i ovnen i ca. 20 minutter.
Server lasagnen med agurkterninger.