Effektiv trening for deg som vil ha definerte muskler

Build’n Burn er en alt i ett-treningsøkt på 45 minutter, bestående av styrke- og kondisjonsintervaller for hele kroppen. En enkel og effektiv treningsform for deg som ønsker å se raske resultater.
SATS
Kategori
Treningstips

Om Build´n Burn

Build'n Burn tilbys på utvalgte sentre:

SATS Bergen, SATS CC Vest, SATS Colosseum, SATS Lambertseter, SATS Sagene, SATS Solli plass og SATS Sandvika

Build'n Burn inngår i vår konseptpakke og koster +129 kr/mnd. Da får du tilgang til alle våre spesialkonsepter: Build’n Burn, Prformance og HiYoga (gjelder ikke Schultzgate i Oslo). For å oppgradere medlemskapet ditt, kontakt vår kundeservice eller besøk ditt nærmeste senter.

Løping eller vekter? Styrke eller kondisjon? Det ene trenger ikke alltid å utelukke det andre. Med Build'n Burn får du varierte kombinasjoner av både høyintensive styrke- og kondisjonsintervaller. Konseptet baserer seg på beviste treningsmetoder og gir full uttelling på både forbrenning, kondisjon og muskelstyrke.

Ellen Solhaug jobber som Personllig Trener på SATS Colosseum, og er i tillegg concept support for Build'n Burn. Hun mener denne treningsformen er som skapt for de fleste, og her deler hun fem grunner til hvorfor.

1. Du får tett oppfølging

Build'n Burn-timene foregår i eksklusive grupper på 16-20 deltakere og ledes av en instruktør som har fokus på å følge opp hver enkelt underveis i treningsøkta.

– Den personlige oppfølgingen fra instruktøren kan innebære at du får ekstra utfordringer der du er klar for det, og tilpasninger og justeringer der det er hensiktsmessig for å øke treningseffekten, sier Solhaug.

2. Individuell pulsmåling

Å holde seg innenfor riktige pulssoner er alfa og omega for å få full effekt på kondisjon og kaloriforbrenning. På Build'n Burn-timene trener du derfor med et personlig pulsbelte, slik at du kan trene mest mulig effektivt ut fra din personlige makspuls. Så snart du kommer inn i treningssonen, kan du se pulsen din på en skjerm, og en farge som indikerer om du bør øke eller redusere intensiteten.

– For den som er glad i konkurrere kan man samle pokaler ut fra hvor godt man treffer pulsmålet underveis i økta, forklarer Solhaug.

3. Variert trening

Variasjon er nøkkelen til kontinuerlige resultater. Innen konseptet Build'n Burn finnes det tre ulike klasser: Build'n Burn, Build og Burn. De tre klassene utfordrer ulike egenskaper og gir deg variasjon i treningen. Innholdet for treningsøkta varierer også innenfor hver av de tre klasseformatene, og variasjonen sikrer både fremgang og motivasjon. Utstyret varierer også i stor grad, her benyttes alt fra SKILLMILL™-løpemøller, TRX, romaskiner, kettlebells og vekter.

– Du blir utfordret både på ulike intervall-lengder, kombinasjoner av øvelser og intensitet i timene, sier Solhaug.

4. Det er gøy å trene sammen

Å utfordre seg til å trene med høy intensitet og fullføre krevende økter kan være tungt å gjøre alene. Trener man i en gruppe, får man derimot et naturlig "dytt på".

– Å trene sammen med andre gir både motivasjon, treningsglede og nye treningsvenner, smiler Solhaug.

5. Det er enkelt og effektivt

Build'n Burn-sonen og utstyret er nøye utvalgt for at du skal kunne fokusere fullt og helt på treningen. Romaskinene og SKILLMILL™-tredemøllene starter så snart du hopper på dem, helt uten justeringer eller innstillinger. I styrkeavdelingen hjelper instruktøren deg med teknikken for hver øvelse. For at det skal bli enda enklere er sonen, skjermen og den tilpassede belysningen utformet for å vise deg veien gjennom hvert intervall og hver øvelse.

– Build'n Burn gir høy treningseffekt på kort tid og passer bra i en ellers hektisk hverdag. La hodet bli igjen på utsiden, og overlat til instruktøren å guide deg gjennom økta, oppfordrer Solhaug.