Få både økt muskelstyrke og kondisjon med Build´n Burn

Vil du ha en svettefest med blodsmak i munn og fantastisk stemning? PT og instruktør i SATS Marie Liane har testet Build´n Burn. Her får du hennes erfaring.
Marie Liane
Kategori
Trening

– Jeg har testet Build'n Burn, en time med fokus på både utholdenhet og styrke. Hjertepumpa får kjørt seg skikkelig samtidig som at det merkes godt i beina underveis (og dagen etter).

Dette er ikke som alle andre gruppetimer – det er en skikkelig treningsøkt som gir deg valuta for pengene, for denne timen koster litt ekstra i måneden. Men vi har en stor fleksibilitet i medlemskapet i SATS, så det betyr at du kan legge til Build'n Burn i dag og teste en eller to måneder – liker du det ikke, så fjerner du det fra medlemskapet igjen (husk 30 dager fjernetid).

Pulsbelter for maksimal oversikt

Dette konseptet er noe for seg selv, og timen passer for alle da du selv kan styre intensiteten. Ta med deg venninnene eller kompisgjengen og gjør det til en fast fellestrening. Det er god veiledning underveis, og du kan få kjøpt pulsbelter i resepsjonen (Suunto iqniter – samme som fungerer i spinningsalen), slik at du får pulsen din opp på tavlen under økta og får en oppsamlet personlig rapport etter timen til din e-post.

Timen er 45 minutter og er lagt opp slik at du skal igjennom fire stasjoner. En arbeidsperiode er på 45 sekunder X 4 på hver stasjon og 2 runder totalt. Etter en god gjennomgang på de ulike øvelsene kjørte vi 5 min oppvarming.

Gjennomgang av timen og øvelsene

De ulike stasjonene var:

  1. Løping på Skillmill-mølle

  2. Roing og pushups i TRX

  3. Romaskin

  4. Man of war og Goblet Squat

Dette er en time jeg vil anbefale på det sterkeste hvis du vil ha en effektiv, morsom og god økt. Det som var mest motiverende, var at jeg hele tiden kunne jobbe ut fra pulsen min på tavla på veggen. Da jeg trodde jeg ikke hadde mer å gå på, viste pulsen på tavla "bare" 87 % – og da er det motiverende å presse litt til fordi du vet du kan.

Jeg testet timen på SATS Sagene, og med en motiverende instruktør og god musikk ble dette ukas beste treningsøkt. Selv om det var blodsmak i munnen under noen av intervallene, så var det en time jeg kommer til å dra på igjen og igjen. 

Slik får du tilgang til Build'n Burn

Du kan enkelt få tilgang til Build'n Burn ved å legge det til i medlemskapet ditt. Det gjør du ved å logge inn på dine sider på sats.no, under kundeservice og oppgradere ditt medlemskap.

I tråd med fleksibiliteten i medlemskapet kan du legge til konsepter når du vil, og fjerne det med en måneds oppsigelsestid.

Er du nysgjerrig på ulike måter du kan trene for å bli veltrent og i superform? Vi har gjort det enkelt for deg og samlet alle våre treningstilbud for deg som ønsker å bli veltrent og definert.