Slik får du bedre kondisjon

Hiver du etter pusten etter et par trapper? Eller tar deg selv i å bli sliten av å leke sisten med barna etter 10 minutter? Den gode nyheten er at med riktig trening er sommerformen innen rekkevidde. Her er eksperttipsene som får hjertepumpa i gang og svetten til å renne.
SATS
Kategori
Treningstips

1. Kom i gang med løpingen. Løping er en av de enkleste treningsformene, og i tillegg veldig effektivt for å få bedre kondisjon. Glem avanserte GPS-klokker, pulsbånd og teknikk. Alt du behøver i første omgang er et par gode løpesko.

2. Indoor Running. På løpebanen kan nybegynnere og maratonløpere trene sammen, helt i takt med egen form og prestasjonsevne. Indoor Running er en morsom, utfordrende og effektiv trening med en utviklingskurve langt utover det som er normalt.

3. Tren intervaller. For å bli raskere og orke mer, må vi hele tiden utfordre grensene for hva vi tror vi kan klare. Det er her intervalltrening er viktig. Effektiv trening med raske og supergode resultater.

4. Sykle deg i form. Sykling er skånsom og effektiv kondisjonstrening for alle, uansett om du sykler til jobben hver dag, satser på Ultra-Birken eller knapt har holdt i et styre. På SATS finnes flere ulike sykkel-klasser, hvor du følger ditt eget tempo og utvikling.

5. Tren Build'n Burn. Vil du ta en snarvei til sommerformen med både roing og løpetrening i intervaller? Nå har du sjansen. Om du legger til Build´n Burn i ditt medlemskap, får du all treningen du behøver i én økt. Maksimal forbrenning og styrke samt tett oppfølging av profesjonell coach.

Tren, så orker du å gjøre enda mer av det du ønsker å gjøre. I dag er en perfekt dag å starte!

Vi har gjort det enkelt for deg som er opptatt av kondisjonstrening, og samlet mange av våre tilbud finnen kondisjonstrening.