Jeg trenger energi for å være den beste versjonen av meg selv

Småbarnsmor og tidsklemme stopper ikke Marita Nakken fra å finne tid til trening - slik blir hun den beste versjonen av seg selv.
SATS
Kategori
Våre medlemmer

Marita Nakken er 27 år, har samboer og en jente på 10 måneder. Hun jobber som etterforsker i politiet.

Marita trener først og fremst fordi det gir masse glede og energi. Både jobb og hverdagen som småbarnsmor setter krav til at Marita har god helse og er i god form. Hun trener 3–4 ganger hver uke, først og fremst kondisjon og styrke.

Jeg lever et aktiv liv hvor trening er en viktig del av hverdagen min. Og jeg føler meg så mye bedre i perioder hvor jeg trener godt.

 – Jeg er mye på SATS og liker særlig godt gruppetimene. Mine favorittklasser er Cycling Intervall, Run Club. Powerstep og Shape. Jeg er også glad i å være ute og tar gjerne med både hund og barnevogn på løpetur.

Hva motiverer deg til å trene?

– Jeg bruker nok mye tid på trening fordi jeg har et ønske om å være den beste versjonen av meg selv. Jeg vil gjerne være en god kjæreste, mor og kollega, og trening er grunnleggende for at jeg skal trives og lykkes på alle områder.

Maritas beste tips for å komme i gang med trening er å melde seg på timer på SATS sammen med en god venn eller venninne.

– Gjør treningen forpliktende og morsom på samme tid. Og blir det sosialt, er det mer sannsynlig at du ikke vil gå glipp av en økt. Jeg tror det er viktig med gode rutiner for å unngå alle unnskyldninger for å ikke dra på trening. Det er aldri vanskelig å finne en god (eller dårlig) unnskyldning.