Betalingspåminnelse på SMS

Vi sender ut betalingspåminnelse dersom vi ikke har mottatt din betaling til forfall i slutten av måneden.

Har du nettopp betalt? Da kan du se bort i fra denne SMS 'en.

Det kan være flere årsaker til at betalingen ikke gikk gjennom:

Ved avtalegiro:

Beløpsgrensen din kan være for lav For å endre dette må du gå inn i nettbanken din og justere maksbeløpet. For hjelp med dette, ta kontakt med banken din. Betal likevel denne månedens medlemsavgift med betalingsinformasjonen i SMS 'en du mottok.

Du mangler dekning på kontoen Har du ikke dekning på kontoen din må du betale med betalingsinformasjonen i SMS 'en. Pass på at det er dekning på kontoen du har satt for trekk med AvtaleGiro til neste månedsbetaling.

AvtaleGiroen din kan være deaktivert med oss Sjekk i nettbanken din at AvtaleGiroen er aktiv. Er den ikke det, kan du opprette en ny AvtaleGiro på Mine sider. Betal denne månedens medlemsavgift med betalingsinformasjonen du fikk i SMS 'en.

Trekk på kredittkort:

Kortet har utløpt eller er byttet Betal denne månedens medlemsavgift med betalingsinformasjonen i SMS 'en. Du kan da registrere nytt kort på Mine sider du vil vi skal trekke fra.

Faktura i posten:

Har du ikke mottatt fakturaen du mottok i posten? Betal denne månedens medlemsavgift med betalingsinformasjonen i SMS 'en. Sjekk at vi har riktige personopplysninger på Mine sider. Vi anbefaler at du heller oppretter gebyrfri automatisk kortbetaling på Mine sider for at betalingene skal gå enklere.

Min side