Aldersgrenser

Studio og gruppetimer

Aldersgrensen for å bli medlem er 11 år, og gir mulighet for å benytte både studio og gruppetimer.

Barn fra fylte 11 år frem til og med 14 år kan tegne et SATS Together medlemskap, som forutsetter at foresatt også er medlem og har tilgang til de samme sentrene som barnet. Det oppfordres også til å benytte prøvetimen med personlig trener som er inkludert i medlemskapet. Foresatt kan også godkjenne andre medlemmer over 18 år som kan trene sammen med barnet.

Er du under 18 år, må du ha med deg en foresatt på senteret som kan signere medlemskontrakt og stå som ansvarlig betaler for medlemskapet.

Personlig trening

Aldersgrensen for å benytte personlig trener timer er fylte 11 år. Foresatt trenger ikke å delta i betalte PT timer, men må delta i den obligatoriske PT timen som må gjennomføres ved oppstart (gjelder hvis barnet er mellom 11 og 14 år). Les mer om personlig trening her:

SATS Røa Bad

For treningsstudio (SATS Røa) gjelder samme regler som i våre andre treningssentre. For bade- og svømmeanlegget (SATS Røa Bad) kan alle bli medlem uavhengig av alder, men ikke alle kan bade alene:

  • Barn opp til 4 år må bade med en annen myndig person over 18 år. 

  • Svømmedyktige barn fra 4 til og med 11 år kan bade på egenhånd, men må ha med en myndig person over 18 år som er ansvarlig under badeoppholdet.

  • Svømmedyktige barn fra 12 år kan bade på egenhånd uten myndig ansvarlig person tilstede.

Les her for informasjon vedrørende aldersgrense i velværeavdelingen på SATS Røa Bad.