SATS mener at barn trenger en hverdag med spontan, lystbetont og allsidig fysisk aktivitet, gjerne i skogen, på lekeplassen, i et idrettslag eller ved å gå og sykle dit de skal.

Samtidig vet vi i dag at mange barn sitter mye stille og ikke gis muligheten til å være fysisk aktive.

Som Nordens ledende innen trening ønsker SATS å bidra til å endre denne trenden. SATS vil derfor inspirere både barn og voksne til å røre på seg og leve et aktivt liv. Gode ​​vaner etableres tidlig og aktive barn oppdager raskt gleden ved å bruke kroppen. Vi vet i dag at motorisk trening har en positiv effekt på barns grov- og finmotorikk, sanser, konsentrasjonsevne og hukommelse. Vi vet også at det er en sammenheng mellom fysisk aktivitet og psykiske helse, og at det lave aktivitetsnivået øker risikoen for fedme i barndommen.

Intensjonen med SATS trening for barn er å supplere, ikke konkurrere, med aktiviteter som tilbys av skoler og idrettslag i Norge.

De som har kjøpt medlemskapet SATS Together for barn 11-14 år, kan trene sammen med en ansvarlig voksen (forelder/foresatt). Den ansvarlige voksne skal også være medlem på SATS. Sammen kan man benytte anbefalte gruppetimer og ellers følge det tilpassede programmet som er gitt av en personlig trener på senteret. Les mer om SATS Together.

Har du spørsmål om våre retningslinjer, besøk vår presseweb.